Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


  Hírek, aktualitások

  Devil324
  Devil324

  Hozzászólások száma : 9
  Join date : 2014. Nov. 12.
  Age : 28
  Tartózkodási hely : Németország

  Hírek, aktualitások - Page 2 Empty Re: Hírek, aktualitások

  Témanyitás by Devil324 on 2014-11-12, 01:34

  Fúúú én is nagyon haragszom rájuk, ez milyen módi már, hogy így egyik napról a másikra megszüntetik? Tizen év után!! Nekem is volt ott zárt topicom pár csajjal akikkel jóban lettünk, mi meg Facebook-on csináltunk magunknak egy külön zárt csoportot, amiben csak mi vagyunk és ott dumálunk tovább. Ott mondjuk jó, mert még értesítést is kapunk ha akarunk arról, h valaki írt oda.

  Amúgy bocsi, sziasztok. Nem tudom rám emlékeztek-e, pontosan nem emlékszem, azt hiszem ott Devil003 néven szerepeltem, de először a 324-re emlékeztem rosszul, így itt most az lett a nevem. De egyébként Zsani vagyok. Eszembe jutott nektek is milyen jó kis közösségetek volt ott, mondom tuti próbáljátok tartani a kapcsolatot ti is, és akkor eszembe jutott Judit oldala. Na mondom itt tuti lesz v.mi infó!

  Még a Kimi Räikkönen-es topic nagyon hiányzik, ott is mindig csomó infó meg kép volt róla. Sad


  A hozzászólást Devil324 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-11-12, 01:50-kor.
  judy91
  judy91
  Admin

  Hozzászólások száma : 28
  Join date : 2014. Oct. 13.

  Hírek, aktualitások - Page 2 Empty Re: Hírek, aktualitások

  Témanyitás by judy91 on 2014-11-10, 08:46

  Szia Aribeth! Nagyon örülök, hogy megtaláltad a fórumot! Smile Castia javasolta ezt a felületet, és a segítségével össze is tudtam rakni a fórumot, úgyhogy semmi sem állíthat meg bennünket abban, hogy széttrollkodjuk Laughing
  Aribeth
  Aribeth

  Hozzászólások száma : 4
  Join date : 2014. Nov. 08.

  Hírek, aktualitások - Page 2 Empty Re: Hírek, aktualitások

  Témanyitás by Aribeth on 2014-11-08, 05:56

  Sikerült! Végre eltaláltam ide.

  Hogy egy talicska aprómajom inzultálná szexuálisan a retekklub készítőit, amiért egyik napról a másikra felszámolták a fórumot.

  Egyébként sziasztok, lányok. Smile
  Castia
  Castia
  Admin

  Hozzászólások száma : 16
  Join date : 2014. Oct. 14.

  Hírek, aktualitások - Page 2 Empty Re: Hírek, aktualitások

  Témanyitás by Castia on 2014-11-04, 20:18  Angelina Jolie és férje, Brad Pitt az álompár, csupa nagybetűvel. Esküvőjük után az egész világ róluk beszélt. A friss feleség a Vanity Fairnek mesélt házasságáról.

  Angelina Jolie tökéletes fotója néz vissza ránk a Vanity Fair novemberi számának címlapjáról. Mrs. Pitt a magazinban részletesen vallott házasságáról. Egyebek mellett elmondta, úgy érzi, kapcsolatuk Brad Pitt-tel megváltozott a titkos esküvő óta. Beszélt arról is, gyerekeik fogadalmat írtak nekik az esküvőre, amelyben nem azt kérték, hogy soha ne veszekedjenek, hanem megígértették a szülőkkel, mindig bocsánatot kérnek, ha úgy gondolják, sajnálják, ha olyat tettek, amit bánnak.

  Szóba került a színésznő politikai tevékenysége is. “Ha humanitáriusként dolgozol, tudnod kell, át kell gondolnod a politikát, mert ha igazán extrém változást akarsz, felelős, elkötelezett vagy. De igazából nem tudom, milyen szerepben tudnék igazán hasznos lenni. Tudom, miből élek, és ez még lehetetlenebbé teszi a dolgokat.” Korábban arra a kérdésre, hogy inkább politikai, diplomáciai vagy közszolgáltatási területen szeretne tevékenykedni, ennyit felelt Angelina: “Nyitott vagyok.”
  http://www.life.hu/intim/20141104-angelina-jolie-a-vanity-fair-nek-adott-interjut-hazassagarol-kovetkezo-filmjerol.html
  Arról is mesélt, milyen volt összebarátkozni legújabb produkciójának, az Unbrokennek a főszereplőjével, Louis Zamperinivel, aki a II. világháború légierőjének hőse volt, korábban pedig olimpiai futó. Angelina ott volt Zamperini ágyánál élete utolsó napjain, és megmutatta neki a film korai vágású verzióját. “Nagyon megindító élmény volt látni valakit, aki éppen a saját életét nézi vissza filmen, miközben a teste éppen feladja a harcot, és meghalni készül. Egy életen át tartó harc után végre pihenni tud” – mondta könnyek között.
  judy91
  judy91
  Admin

  Hozzászólások száma : 28
  Join date : 2014. Oct. 13.

  Hírek, aktualitások - Page 2 Empty Hírek, aktualitások

  Témanyitás by judy91 on 2014-10-20, 06:11

  Ide jöhetnek a színésznő magánéletét és karrierjét érintő legfrissebb hírek és pletykák angol és magyar nyelven egyaránt Smile

  Ajánlott tartalom

  Hírek, aktualitások - Page 2 Empty Re: Hírek, aktualitások

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: 2021-01-17, 09:55